Сертификати
Анкета

Да ли сте изабрали породичног љекара?

 

Е-обавјештења
   

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е СТАНОВНИШТВУ О МЈЕРАМА ПРЕВЕНЦИЈЕ ИНФЕКЦИЈЕ НОВИМ КОРОНА ВИРУСОМ

03/16/2020

 

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

СТАНОВНИШТВУ О МЈЕРАМА ПРЕВЕНЦИЈЕ ИНФЕКЦИЈЕ НОВИМ КОРОНА ВИРУСОМ

 

Поштовани суграђани

сви смо се нашли у ситуацији коју можемо превладати само међусобном сарaдњом, поштовањем и строгом дисциплином. Ради сигурности Вас, наших пацијента, молимо да за све информације у вези са Вашим здравственим стањем позовете телефоном Ваш тим породичне медицине.

У објекте Дома здравља немојте долазити без пријеке потребе и обавезно нам најавите свој долазак телефоном.

Молимо млађе чланове породице да заштите своје родитеље, баке, дједове и другу родбину и тиме покажу хуманост. Молимо Вас да Ви, умјесто њих, дођете у просторије Дома здравља по рецепте, упутнице и друге административне услуге за које није неопходно присуство пацијента.

Најугроженија категорија су старије особе са хроничним обољењима (повишен крвни притисак, срчана обољења, шећерна болест, малигна обољења, хронична обољења плућа) и све особе са слабијим имунитетом.

Ми у Дому здравља ћемо учинити све да Вам олакшамо ове дане.

Уколико сте Ви или неко од чланова Ваше породице боравили у Кини, Италији, Словенији, Њемачкој, Шпанији и другим земљама високог ризика или били у контакту са потврђеним или вјероватним случајем обољења изазваним новим корона вирусом, молимо да не долазите у чекаонице Дома здравља, већ се јавите на наш контакт телефон: 052/238-104 и 065/547-465.

Не заборавите:

-Перите руке сапуном или средствима које у себи садрже више од 60% алкохола, провјетравајте просторије у којима боравите, избјегавајте социјалне контакте са већим бројем људи,  будите одговорни према себи и према другима, поштујте донесене мјере.

 

                                                                                                в.д. ДИРЕКТОРA

 

                                                                                               ____________________

                                                                         Марјановић  др Милица

доктор  стоматологије