Сертификати
Анкета

Да ли сте изабрали породичног љекара?

 

Е-обавјештења
   

Служба лабораторијске дијагностике Инфо

Начелник службеMag. med. biochem. Мирела Јовановић, спец. медицинске биохемије

Надзорни лаборант: Драгана Вучковић, виши лабораторијски техничар

Контак телефон: 052/231-288

У лабораторијској служби се ради широк спектар анализа из области савремене клиничке дијагностике. У овој служби омогућено је да квалитетним кадром и примјеном најсавременијих апарата пацијент у најкраћем року, уз врло високу тачност и прецизност,  добије резултате неопходних анализа за успостављање дијагнозе, праћење тока болести и процјену ефикасности прописане и примјењене терапије.

Лабораторијска служба опремљена је најсавременијим хематолошким и биохемијским анализаторима и осталом опремом неопходном за ефикасан рад са циљем пружања квалитетне, правовремене и сигурне услуге.

Лабораторијска служба има два пункта: на Уријама и Омарској те свакодневно пружа дијагностичку подршку тимовима породичне медицине и на терену.

У подручним амбулантама у селима Брезичани, Козарац, Ракелићи, Љубија, Хамбарине и Петрово нашим корисницима доступан је рад лабораторијске службе, према одређеном распореду.

У централном објекту пуштена је у рад електронска упутница која је додатно повећала квалитет услуга јер је омогућила пацијентима да избјегну гужве приликом подизања налаза.


Радно вријеме:            радним даном:   од 7 до 20 часова

                                   суботом:             од 7 до 14 часова

                                   недјељом:          од 7 до 12 часова

Пријем пацијената:      од 7 до 10 часова

Издавање налаза:       од 17 до 18 часова или наредни дан од 11 до 14 часова

Пријем хитних случајева обавља се током цијелог дана. 


Структура запослених:

У лабораторијској служби укупно ради један специјалиста медицинске биохемије, пет виших лабораторијских техничара и девет лабораторијских техничара.


Шта се планира:

Планира се увођење електронске упутнице, информатизација службе и увезивање са подручним амбулантама породичне медицине ради брзе, ефикасније  и боље размене информација и лабораторијских налаза.

У оквиру континуиране едукације свих здравствених радника планира се велики број интерних предавања као и одлазак наших радника на конгресе, симпозијуме итд.ПРЕГЛЕД ДОКУМЕНАТА

Dom zdravlja Prijedor
Dom zdravlja Prijedor
Dom zdravlja Prijedor
Dom zdravlja Prijedor
Dom zdravlja Prijedor
Dom zdravlja Prijedor